av Sara och Julia Rosencrantz

Vi och vår familj har varit medlemmar i föreningen sen den startades, men än så länge hade ingen i familjen haft möjlighet att följa med på en av vinterträffarna. I år kunde vi äntligen följa med. Tillsammans med vår pappa gav oss iväg söndagen efter julafton för att åka skidor med ett härligt gäng.

Vi kom fram till stöten på söndag eftermiddag där vi välkomnades av de familjer som redan kommit fram. Efter uppackning av bagaget gick vi för att hyra skidor och pjäxor. Ingen av oss två har någonsin tidigare stått på ett par slalomskidor förut; det var på darrande knän som vi gav oss ut i backarna dagen efter. Trots förväntade blåmärken och ömma muskler hade vi alla roligt.

 

Det finns inget bättre gäng att lära sig något nytt med, alla är uppmuntrande, glada och avslappnade. Efter skidåkning flera dagar i rad, samlades de flesta av oss för att njuta av after ski och umgås. Vi hann även med middag på Brasseriet och gemensam Bowling (grattis till årets vinnare av vandringspokalen.) 

Vi firade nyår tillsammans med gemensam middag innan vi gick ut för att se på vackra fyrverkerier, spelade spel och lyssnade på varandras historier. Tur att vi hade skidåkning dagen efter så att allt det onyttiga vi proppade i oss tränades bort igen.

Det var en trött men nöjd familj som efter en vecka i Stöten packade väskorna och åkte hem. Vi vill hälsa tack till alla som var med, och längtar efter nästa träff. Hoppas att vi ses snart!

Varma hälsningar,

Sara och Julia Rosencrantz