Av Åsa Wolf

Vinterträffen i Stöten är något vi varit med på flera gånger. Ett härligt sätt att umgås med vännerna i Kraniofaciala föreningen. På dagarna åker vi slalom och på eftermiddagar och kvällen blir det umgänge i form av afterski, bowling och middag.

Vi umgås i liftarna upp och i backen ner, och då vi bor i samma korridor så är det lätt att besöka varandra och fråga om folk är på väg ut i backen eller om någon är inne och vilar som man kan hänga med. Det är inte alltid så lätt att åka slalom med vissa typer av Kraniofacial missbildning, men skam den som ger sig och kompisar som peppar är bra!

Att föreningen söker fondmedel underlättar för familjer att pröva fjällivet som inte alltid är den billigaste semestern och kanske något man inte skulle pröva på annars.

Friluftsliv och fjällen är bra för hälsan och för vår son är det toppen att han får komma ut och röra sig i backarna. Därefter väntar spännande umgänge med kompisarna i föreningen och förutom bowling brukar det bli en hel del spel också så som UNO mm.