Av Åsa Wolf   

Ser fram emot en helg med härliga kompisar från Kraniofaciala föreningen och så skönt att det är så nära för oss som bor strax utanför Göteborg.

Vi checkar in mitt i Göteborg på STFs vandrarhem och går därefter till en restaurang i Nordstan. Där träffar vi några vänner vi inte sett på länge som passar på att vara med endast på kvällen då de också hade nära till denna träff. En härlig middag med många goda vänner som ansluter allteftersom. Detta är en träff med högt deltagande. Därefter går vi tillsammans tillbaka till vandrarhemmet där man kan välja om man vill mingla vidare eller ta en tidig kväll.

På lördag startar vi med gemensam frukost och därefter bär det iväg till Universeum för de flesta medan några väljer shopping. Vi håller ihop och eftersom alla känner någon blir ingen utanför utan det finns alltid någon man kan hänga på. Djuren är spännande och både unga och vuxna förundras. På Experimentum skrattar vi gott åt modiga deltagare som tar sig an nya utmaningar.

Sedan har det blivit dags för gemensam lunch på Scandic och där har vi hela lokalen för oss själva till vår förening=samhörighetskänsla. Så återstår då besöket på Liseberg. Ungdomarna försvinner ut i åkvimlet medan vi vuxna hamnar på Tyrolen för mysigt samkväm med tid för samtal om livet och hur vi har det. Samhörigheten med att alla vet hur det är att leva med ett annorlunda utseende och allt vad det kan innebära. Det är så skönt när folk vet och man inte behöver förklara.

Helgen avslutas med god frukost och därefter en tur med Paddanbåten med hela gänget. Tusen tack för härliga minnen och en chans att ladda batterierna!