Av Lina Nyborg

Jag och min familj ankom till hotellet Heden där vi skulle bo hela helgen, det var ett trevligt och mysigt hotell. Rummen var fräscha och det var även konferensrummet vi blev tilldelade. Klockan 19:00 var det dags för middag, jag måste säga att jag var imponerad för det var supergott, högt över förväntan. Efter maten samlades vi i konferensrummet för lite lekar och umgänge. Jag var trött efter resan och gick och la mig relativt tidigt för en fredagskväll.

Jag vaknade utvilad på lördagsmorgonen. Vi gick ner för att äta frukost, den var superbra! En riktig lyxfrukost. Efter frukosten var det dags för det årliga årsmötet, det var dock första gången jag var med hela mötet. När jag var mindre var det alltid aktiviteter för barnen när årsmötet hölls och då smög jag ibland in till mötet för att se vad de gjorde. Jag förväntade mig att det skulle vara tråkigt som alla andra möten jag varit på, men det var det inte. Det gick fortare än jag förväntat mig och var intressant. Jag fick lära mig saker om hur föreningen sköts som jag inte hade en aning om att det fanns.

Efter mötet var det dags för lunch och som all annan mat var den god. När alla hade ätit klart var det äntligen dags för det efterlängtade Liseberg! Vi gick dit lite efterhand och samlades sedan innanför portarna till Liseberg.

Jag gck med ett par kompisar inne på Liseberg och åkte karuseller, vi gick även i ett antal spökhus. När vi gått där några timmar var vi trötta och frusna, vi gick då och åt tillsammans på en resturang inne på Liseberg. Efter middagen åkte vi några fler karuseller och de som ville gick tillbaka till hotellet. På hotellet var det några som samlades i konferensrummet för att prata om dagen som varit. Jag gick dit en liten sväng men gick relativt snabbt och la mig.

På söndagen vaknade vi och åt frukost. Efter frukosten runt tiotiden kom det en överläkare från Kraniofaciala enheten på Salgrenska. Det var intressant, han föreläste om olika metoder att operera på och efter fick vi ställa frågor vilket var bra. Han var även med när vi åt lunch runt tolvtiden. Min familj hade packat och checkat ut innan föreläsningen så vi åkte direkt efter luchen.

Det var en trevlig helg och bra umgänge, fast det brukar det vara på föreningsträffarna. Det spelar ingen roll var i landet vi är, det är alltid roligt att träffa dem igen. Den här gången var det många nya vilket var roligt. Jag tycker att det är bra att föreningen finns så att jag vet att jag inte är ensam, vi kan byta erfarenheter och lära känna nya kompisar.