av Elin Jansson

Lördag 10 juli 2010
Nu så är det äntligen dags att packa, vad jag har väntat. 

Söndag 11 juli 2010
Lång resa, 30 grader varmt. På kvällen kom vi fram till Buagården och det kändes jättebra. Jag kände igen mig och det kändes bra. Packade upp och sedan var det middag, det smakade bra. I köket jobbade BrittMarie, LiseLott och Rolf och dom såg till att vi alltid blev mätta. 

Måndag 12 juli 2010
Sol och bad och sedan nästan det roligaste av allting, fånga krabbor. Det är så kul att se när dom nyper fast i musslan. Vi fick massor och sedan blev det krabbrace. På kvällen kom åskan och det slog ner i elstolpen så det blev svart i huset, lite läskigt. 

Tisdag 13 juli 2010
Idag åkte alla till Liseberg. Man fick åka vad man ville. Jag åkte Pariserhjulet, Kållerado (4 gånger), Radiobilarna, Farfars bilar med mera. 

Onsdag 14 juli 2010
Regn på förmiddagen så vi åkte till Göksäter och hittade många bra saker. På eftermiddagen blev det havet och krabbfångst. 

Torsdag 15 juli 2010
Ösregn efter frukosten så vi åkte till Torps köpcentrum där jag handlade lite kläder. Efter maten sken solen så vi packade fikavagnen och gick ner till havet. 

Fredag 16 juli 2010
Solen sken och min familj bestämde oss för att åka till Smögen. Vi gick runt och tittade på båtar och åt jättestora och jättegoda räksmörgåsar. I en sjöbod köpte jag örhängen och halsband som jag ska ha på min brors bröllop. På kvällen grillade vi (Lennart och Thomas) och det var jättehärligt och gott. Sedan gick vi in och spelade Buzz!; gick inte och la mig förrän kl 23.30. Varje kväll under veckan så spelade vi olika slags spel och åt godis och chips. Vi hann också med en kubbmatch men ingen fotboll blev det fast Mattias hade hoppats det. 

Lördag 17 juli 2010
Det regnade när vi vaknade så vi bestämde tillsammans att vi skulle packa och städa och sedan åka hem efter middagen. Vi hann med att gå till havet en sista gång och fånga krabbor igen. Mätta och belåtna, efter kram och tack till köket, kramkalas och tack till dom som vi har bott tillsammans med under veckan, så startade vi vår resa hem. Jag låg i min säng 00.30 igen men längtar redan till nästa år igen då jag hoppas få komma tillbaka till Buagården.