av Ingela Almrud

Första helgen i september är lika med att vi träffas i vår förening och så var det även i år. Vi var nog alla nyfikna på var Yxnerum låg och efter en färd på mycket krokiga vägar kom alla fram lyckligt och väl.

Vilket härligt ställe som årsträffsgruppen hade hittat. Vi bodde bra och maten var god och räckte till alla. Vilken härlig känsla det är att alla så snabbt hittar sina kompisar som man kanske inte har sett på ett år. Vi hade även glädjen att få hälsa en ny familj välkommen till oss, Emil med mamma och pappa.

Lisbeth Pipping:s föredrag gällande utanförskap och mobbning på lördag förmiddag kommer att sitta kvar länge i minnet och förhoppningsvis hjälpa oss att se om det finns något som vi ska se till att ta tag i när det gäller mitt eller andras barn.

Barnen tränade inför matchen och eller badade. Syret tog slut på eftermiddagen då vuxna mötte barnen i innebandy, barnen och ungdomarna gjorde en mycket bra match men jag tror nog att de vuxnas mål var mindre. En mycket uppskattad klurig tipspromenad gick vi tillsammans där vi vuxna fick tänka till men inte för mycket för då blev det fel.

Lördagskvällens lotteri gick mycket lugnare till än tidigare år, vinstchanser saknades inte och det var många som hade mer med i packningen hem från träffen än vad man hade med dit. Karaoke var uppskattat av alla och vem som vann var ju inte så viktigt.

Söndag förmiddag var det årsmöte och det var mycket inspirerande att se alla vara aktiva och med i föreningens framtida arbete. Efter en god lunch blev det kramkalas och sedan packade vi bilarna och var och en åkte hem till sitt men med en känsla av samhörighet.

Vi ses. Fam Almrud/Jansson Ingela