av Jenny Stagsegel Johansson

På fredagseftermiddagen kom vi till Yxnerums hotell & konferens. Vi möttes av väldigt trevlig personal och väldigt god mat samt av en massa bekanta ansikten! Superkul att träffas så många igen! Kvällen spenderades i lugnets tecken, lite småprat och en härlig stämning.

Lördagen började med frukost och efter det höll Lisbeth Pipping ett mycket inspirerande föredrag om mobbning och dess konsekvenser. Hon kunde verkligen gripa tag i en och förmiddagen flög iväg. Under tiden vi vuxna hade föredrag var barnen nere i sporthallen tillsammans med ett par ungdomsledare och sportade av sig lite.

Efter lunchen på lördagen passade vi på att ta ett dopp i den varma sköna utepoolen vilken höll ca 25 grader. Sedan var det dags för innebandymatch i den stora bollhallen, barnen mot de vuxna... Vissa av de "vuxna" gick in stenhårt i matchen och barnen hade tyvärr inte en chans MEN de kämpade tappert och det viktigaste är väl inte att vinna utan att delta?!?!

När middagen som bestod av tacopaj (mums) var över vankades det lotteri med fina priser och som om inte det var nog så blev det en match i karaoke vilket var väldans underhållande! Tiden flög iväg även här och snart var det dags att sova lite för att orka med söndagens aktiviteter.

Söndagen började även den med frukost (förvånande va?!) sen dags för Kraniofacialas årsmöte. Vi vuxna i familjen skall nu försöka hjälpa till att få in fondmedel för framtida möten och träffar, känns superbra att få deltaga i detta! Även denna dag var barnen med ungdomsledarna på äventyr.

Efter mötet var det lunch och efter det hemfärd, men innan vi packade in oss i bilen passade barnen på att ta ett sista dopp i poolen!

Toppenhelg på ett toppenställe tycker Jenny Henke Liam Anton Tuva och lille Neo!