av Clara Ingman

På torsdagsmorgonen packade vi in alla våra saker i bilen och sedan började den långa resan till Stöten. Resan började klockan halv elva och vi var framme runt halv sju. Det skulle bli jätte kul att få ses igen. När vi kom fram träffades vi en liten stund och sedan var det dags att sova. Det var några år sedan jag åkte skidor så jag trodde inte det skulle gå så bra som det faktiskt gjorde.

Efter den första dagen i backen gick vi på after ski, var där en stund och sedan var det dags att förbereda sig inför bowlingen. Bowla är inte jag någon hjälte på men roligt hade vi i alla fall. Bowlingen var klar runt sju så vi satt uppe en stund och snackade och Mattias mötte mig i UNO några gånger. Sen var det dags att sova igen. Man blir ganska trött efter en dag i backen. Speciellt när man inte har åkt skidor på länge.

På morgonen möttes Lisa och jag ganska tidigt. Det var ju sista dagen så vi ville verkligen ta vara på den och åka så mycket som möjligt. Klockan var 3, liftarna stängdes och jag kände mig trött så jag gick och in och gjorde mig i ordning. Några var och badade men Lisa hade glömt sin bikini så vi skippade det. Lite senare var det dags för middag. Det var sista kvällen tillsammans och den blev väldigt lyckad tycker jag. Tidigt dagen efter skulle vi vara ute ur rummet. Vi gjorde oss redo för hemresan och sedan var det dags att säga adjö. Dagarna gick väldigt fort men vi hade en mysigt och rolig resa. Nu var det bara att längta efter nästa träff.