av Johan Gasslander

Vi kom ganska sent ned till Yxnerums fina konferensanläggning. Som tur var inte senare än att vi hann med att äta den goda middagen. På kvällen var det som vanligt jättekul att träffa alla gamla och nya kompisar. Det var ganska kallt i luften men det hindrade inte några badsugna från att ta ett dopp i utomhuspoolen.

På lördag morgon var det härligt att få hotellfrukost. På förmiddagen hade vi en föreläsning i hjärt-lungräddning. Väldigt nyttigt att lära sig det eller få repetera upp det. Känns alltid som det är lite svårt att komma ihåg hur det är man skall göra. Därefter fick vi en mycket inspirerande föreläsning av Isabella Thambert om kroppsspråk. Efter lunch fortsatte föreläsningen med några av barnen också.

Efter föreläsningen och när vi hade fått lite fika var det dags att röra på kroppen. Alla delades upp i lag och tävlade i femkamp. Kul att se så mycket vilja att vinna. På kvällen var det dags för det traditionsenliga lotteriet.

Efter ännu en härlig frukost var det aktivitet för några av barnen. När de var borta genomförde vi årsmötet innan det var lunch och alla åkte hem. Ännu en härlig årsträff var slut.